POLAR BATTERY HEATERS - READY TO GO

En lösning på Webasto-strömproblemet

Vi har också en lösning för bränsleuppvärmda fordon med till exempel Webasto eller Eberspächer, vilka som känt tömmer batteriet redan under vinterns första köldknäpp.

Polar Batterivärmaren kan installeras med en Defa-kopplingsserie också till dessa fordon trots att de inte har egen motorvärmare som fungerar med nätström.

Dessutom kan Polar Batterivärmare kopplas på motsvarande sätt till fordon med Calix-motorvärmare eller liknande.

Kopplingsserien innehåller en matarkabel med snabbkopplingar, som kopplas till batterivärmaren och med ett miniuttag utanför bilen. En nätströmskabel medföljer också.

Batterivärmaren behöver inte ständigt vara ikopplad. Det räcker att Du använder den vid behov då det är väldigt kallt, till exempel då bilen står parkerad hemma.

Enligt våra tester ger batteriet till och med under extrema förhållanden 70 % ström ännu 10 timmar efter att batterivärmningen upphört. Så Webaston kan användas också då det är smällkallt, utan oro för att batteriet ska bli tomt.

Kopplingsseriens tilläggspaket innehåller en Defa-nätkabel (2,5 meter) samt ett apparatuttag med ministickpropp (1,5 m). Dessutom innehåller paketet de behövliga installationsanvisningarna för både yt- och infälld koppling.

Din kundvagn är tom

Villkor

Betalning
Produkten skickas så fort som möjligt efter att köptransaktionen registrerats i vårt system.

Leveranskostnader
Postkostnaderna läggs automatiskt till slutfakturan.

Registrering
Registreringen sker då köptransaktionen går vidare. Registreringen ger inte upphov till en störtflod av skräppost i Din e-post. Om Du vill får Du information om Polar Heaters nya produkter och erbjudanden.

Försändelsekod
När beställningen är gjord får kunden genast en försändelsekod till sin e-post. Med hjälp av försändelsekoden kan man följa med hur försändelsen framskrider.

Leveranstid
Normalt skickas produkterna samma dag som beställningen gjorts.

Alla pris inkluderar 24 % moms.

Reapris
Produkter som fås mot realisations- eller kampanjkod är alltid begränsade till en viss tid. Mängden är också begränsad till ett visst antal eller så länge det finns aktuella produkter i Polar Heater Oy:s lager. Om produkterna tar slut under realisationstiden är Polar Heater Oy inte skyldig att senare ge samma rabatt på ett eventuellt nytt produktparti som kommer till försäljning.

Bruks- och installationsanvisningar
Du får med beställningsbekräftelsen en länk till bruks- och installationsanvisningarna. Med produkten skickas inte längre instruktioner på papper.

Garanti
I garantiärenden, ta alltid först kontakt med [email protected] för att få ytterligare instruktioner.
Allmän information om garantin
Polar Heater Oy ger normalt 12 månaders garanti på sina produkter eller om inget produktspecifikt anges 6 månader. Under en kampanj kan garantin också vara längre.

I garantifrågor bör följande beaktas – Köpekvitto – Felbeskrivning eller annan orsak till returneringen – Produkten bör returneras med allt tillhörande material – Produkten bör returneras ordentligt inpackad, så att den inte tar mer skada under returneringen.
Garantin gäller inte om

  • Garantitiden är slut
  • Produkten har gått sönder på grund av yttre orsak, till exempel installationsfel eller mekanisk belastning eller att förpackningen öppnats med ett vasst föremål e.d.
  • Kvittot, försändelselistan eller felbeskrivningen fattas
  • Det beskrivna felet inte hittas i produkten. Om kunden vill ha tillbaka sin produkt bör han eller hon betala postkostnaderna.
    En förutsättning för garantin är att köparen bekantat sig noggrant med produktens bruks- och installationsanvisningar före installerandet.